Imate trajnostno podjetje ali pa to želite postati?

Začnite saditi drevesa in pridobite eko značko

Manjša in večja podjetja že sadijo drevesa z nami.

Poglejte si seznam samo nekaj najbolj prepoznavnih podjetij, ki že imajo eko značko in sadijo drevesa z nami. Med njimi je lahko tudi vaše podjetje.

Zakaj je dobro imeti eko značko?

Postanite okolju prijazno podjetje in to tudi sporočajte strankam ter zaposlenim. To vam omogoča konkurenčno prednost, saj je trajnost postala zahteva kupcev.

Pridružite se najbolj prepoznavnemu slovenskemu sejalnemu projektu. Takoj vzpostavite kredibilnost vašim trajnostnim aktivnostim.

Oglašujte svoje sejalne aktivnosti. Stranke bodo vzljubile vaše podjetje. Na voljo imamo napredna marketinška orodja, ki vam bodo pri tem pomagala.

Trajnost se izplača

75% kupcev je izjavilo, da so za izdelke eko podjetij pripravljeni odšteti več.

Za bolj trajnostno poslovanje svojega podjetja ne rabite vsega postaviti na glavo.

Oddajte email spodaj in prejmite PDF poročilo, kako s pomočjo eko značke povečati prodajo v 3 enostavnih korakih.

P.S.: Zaenkrat ta recept za uspeh uporablja samo 34 slovenskih podjetij. Oddajte email zgoraj in prehitite konkurenco.

Kaj pravijo naši partnerji?

Rok Štifter, direktor podjetja Shine Brown d.o.o.

Odkar smo začeli graditi znamko, so naravni izdelki vedno bili v središču našega zanimanja. Odločili smo se, da želimo vračati naravi, ki nam podarja toliko svežih dobrin. Treeclet nam je omogočil narediti zelen korak naprej za boljšo prihodnost. Sodelovanje s Treecletom je zelo enostavno in učinkovito. Že pri uvodnem sestanku je bilo vidno, da imajo jasen cilj – posaditi čim več dreves. Z veseljem smo se jim pridružili in upamo, da skupaj izboljšamo svet.

Larisa Smrekar, direktor podjetja Karbonoir d.o.o.

Ker v podjetju Karbonoir stremimo k trajnosti in skrbi za okolje, smo se odločili da s pomočjo Treecelet-a naredimo še en dodaten korak k lepšemu jutri. V okviru sodelovanja tako od naših prejetih spletnih naročil prispevamo del sredstev za sajenje novih dreves na tistih delih sveta, ki to najbolj potrebujejo. Posebej bi pohvalila njihovo pristnost in odličnost – vse od ideje, pa do končne izvedbe projekta.

Jure Grilc, vodja digitalnega komuniciranja, Telekom

Treecelet pooseblja vrednote trajnosti, v katere verjamemo tudi v Telekomu Slovenije. Sodelovanje je enostavno, učinkovito, usmerjeno v dober namen in polno pozitivne energije.

Ali želite pridobiti eko značko?

Pridružite se več kot 34 podjetjim, ki so značko že pridobili in sadijo drevesa vsak mesec.

POZOR! Do konca leta značko lahko pridobi le le še 16 podjetij, saj prisegamo na kvaliteto sodelovanj in ne na kvantiteto.

Zato hitro izpolnite spodnji obrazec, da skupaj odkrijemo možnosti sodelovanja.

OBRAZEC ZA PRIDOBITEV EKO ZNAČKE


0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon