­čô×Naro─Źi po telefonu: 031 503 665

Upravitelj spletne trgovine treecelet.si, Good Labs d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Treecelet.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

Trgovec za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek;
  • naslove za dostavo;
  • firmo oz. naziv pravne osebe (─Źe je uporabnik pravna oseba);
  • dav─Źno ┼ítevilko pravne osebe (─Źe je uporabnik pravna oseba);
  • naslov elektronske po┼íte (uporabni┼íko ime);
  • geslo v ┼íifrirani obliki;
  • kontaktno telefonsko ┼ítevilko;
  • dr┼żavo bivanja;
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in a┼żurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Trgovec ne odgovarja.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi┬áIP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob za─Źetku obiska dodeljen┬ásejni pi┼íkotek┬áza identifikacijo in spremljanje nakupovalne ko┼íarice. Na va┼í ra─Źunalnik lahko treecelet.si med drugimi shrani tudi druge pi┼íkotke, kot so: identifikacijska ┼ítevilka uporabnika v ┼íifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste ┼że ocenili) ter pi┼íkotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen pi┼íkotkov, se na stre┼żniku treecelet.si shranjujejo trajno. Sejni pi┼íkotki se v pomnilnik stre┼żnika shranjujejo le za ─Źas trajanja obiska in se izbri┼íejo po eni uri neaktivnosti, trajni pi┼íkotki pa so shranjeni na ra─Źunalniku obiskovalca.

Upravitelj treecelet.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statisti─Źnih analiz. Treecelet.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepoobla┼í─Źenim osebam. Dostavni slu┼żbi (npr. Po┼íta Slovenije in GLS) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo, email in telefonsko ┼ítevilko za la┼żji kontakt. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, ─Źe uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

IZVAJANJE POLITIKE ZASEBNOSTI

Trgovec ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov.

Vse pri Trgovcu redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolo─Źili Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov in z dol┼żnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dol┼żne upo┼ítevati ta dolo─Źila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dol┼żnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja ─Źasovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s Trgovcem.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekli─Źejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo Trgovcu sporo─Źijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik Trgovcu poravnati vse ┼íe neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini. Trgovec bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.

VARSTVO OTROK

Oglasna sporo─Źila bodo jasno razvidna (upo┼ítevajo─Ź starost) in jasno lo─Źena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkori┼í─Źala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izku┼íenj ali ob─Źutka lojalnosti. Ponudnik ne sme sprejemati naro─Źil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecnega dovoljenja njegovih star┼íev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki. Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih treecelet.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, ─Źe je taka obveznost dolo─Źena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodi┼í─Źi ali drugimi dr┼żavnimi organi ter za za┼í─Źito in uresni─Źevanje zakonitih interesov treecelet.si.

PRAVICA DO OBVEŠČANJA

Imate pravico do nepla─Źljivih informacij o va┼íih osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. ─îe imate vpra┼íanja glede izbrisa, predelave ali uporabe va┼íih podatkov, se obrnite na: info@treecelet.com ali nam po┼íljite zahtevek po po┼íti.

Obvestila o stanju naro─Źila: pridr┼żujemo si pravico, da vas na vpisano tel. ┼ítevilko preko sms sporo─Źila obvestimo, ko je va┼íe naro─Źilo odpremljeno in ─Źe artikli niso bili prevzeti od 3 do 5 dni. ─îe artikli niso bili prevzeti ve─Ź kot 5 dni, si pridr┼żujemo pravico klica na posredovano telefonsko ┼ítevilko, kot opomnik za prevzem artiklov.

Obvestila: po prijavi na obvestila bosta va┼íe ime, tel. ┼ítevilka in va┼í elektronski naslov z va┼íim dovoljenjem uporabljena v reklamne namene, dokler se iz obve┼í─Źanja ne odjavite. Na prejemanje obvestil se prijavite le, ─Źe je ob naro─Źilu obkljukano posebno polje, ki vam omogo─Źa prijavo. Obvestilo lahko prejmete preko e-maila, SMS-a ali telefonskega klica.

V primeru vpisa e-mail naslova na Facebook ali v obrazec na prvi strani treecelet.si, preko katerega pridobite kupon za ┬ápopust na va┼íe naro─Źilo, bomo va┼í e-mail naslov shranili za namene obve┼í─Źanja o posebnih ugodnostih in promocijah spletne trgovine treecelet.si. Iz baze prejemnikov obvestil se lahko kadarkoli odjavite s sporo─Źilom na info@treecelet.com ali s klikom na povezavo ÔÇśOdjavaÔÇÖ na dnu promocijskih e-mail sporo─Źil.

Za odjavo od ob─Źasnih promocijskih SMS sporo─Źil na prejeto SMS spro─Źilo odgovorite z besedilom ÔÇťOdjavaÔÇŁ in va┼ío telefonsko ┼ítevilko bomo odstranili iz baze prejemnikov sporo─Źil.

Pravica, da od podjetja Good Labs d.o.o. kot upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahtevam:

  • Dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije:
  • namene obdelave,
  • vrste osebnih podatkov, uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih dr┼żavah ali mednarodnih organizacijah,
  • predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, ─Źe to ni mogo─Źe, merila, ki se uporabijo za dolo─Źitev tega obdobja,
  • obstoj avtomatiziranega sprejemanja odlo─Źitev, vklju─Źno z oblikovanjem profilov.
  • Razloge zanj kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za posameznika.
  • Eno (brezpla─Źno) kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo dolo─Źim sam (─Źe je zahteva podana z elektronskim sredstvom za komunikacijo in ne zahtevam druga─Źe, se kopija zagotovi v elektronski obliki). Za dodatne kopije, ki jih zahtevam, lahko upravljavec zara─Źuna razumno pristojbino ob upo┼ítevanju stro┼íkov.
  • Popravek neto─Źnih osebnih podatkov.
  • Omejitev obdelave, kadar:
  • oporekam to─Źnosti osebnih podatkov, in sicer za obdobje, ki upravljavcu omogo─Źa preveriti to─Źnost osebnih podatkov,
  • je obdelava nezakonita in nasprotujem izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevam omejitev njihove uporabe,
  • upravljavec osebnih podatkov ne potrebuje ve─Ź za namene obdelave, pa jih jaz potrebujem za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.
  • Izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), ─Źe so izpolnjene predpostavke iz 17. ─Źlena Splo┼íne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekli─Źem to privolitev za obdelavo osebnih podatkov.
  • Izpis osebnih podatkov v strukturirani, splo┼íno uporabljani in strojno berljivi obliki, s pravico, da te podatke posredujem drugemu upravljavcu, ne da bi me prvotni upravljavec pri tem oviral.
  • Prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega tr┼żenja, vklju─Źno z oblikovanjem profilov.
  • Da zame ne velja odlo─Źitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi, vklju─Źno z oblikovanjem profilov, ki ima pravne u─Źinke v zvezi z mano ali na podoben na─Źin name znatno vpliva, ─Źe so izpolnjene predpostavke iz ─Źlena 22 Splo┼íne uredbe o varstvu podatkov.
  • Pravica, da zoper upravljavca vlo┼żim prito┼żbo pri informacijskem poobla┼í─Źencu, ─Źe menim, da obdelava mojih osebnih podatkov kr┼íi Splo┼íno uredbo o varstvu podatkov.

Upravljavec za po┼íiljanje elektronskih sporo─Źil posameznikom (SMS, sporo─Źila v aplikacijah za hipno sporo─Źanje, e-po┼ítna sporo─Źila) uporablja storitev Cartfox. Politika zasebnosti Cartfox in podatki o ponudniku Cartfox so dostopni tukaj. Upravljavec osebne podatke upravlja skupaj s ponudnikom Cartfox.

Osebni podatki posameznikov, ki se obdelujejo v okviru storitve Cartfox, so:
– e-po┼ítni naslov;
– telefonska ┼ítevilka;
– podatki o spletni strani ali aplikaciji, preko katere je bil posredovan e-po┼ítni naslov in/ali telefonska ┼ítevilka;
– podatki o po┼íiljanju sporo─Źil:
o tip sporo─Źila (SMS, sporo─Źilo v aplikaciji za hipno sporo─Źanje (vrsta aplikacije), e-po┼ítno sporo─Źilo);
o datum pošiljanja;
o ─Źas po┼íiljanja;
o vsebina po┼íiljanja (npr. zapu┼í─Źena nakupovalna ko┼íarica, obvestilo o popustu ipd.);
– podatki o nedostavljivosti sporo─Źila (datum in ─Źas prejema obvestila o nedostavljivosti;
– podatki o izvedenem dejanju (npr. nakup artikla v zapu┼í─Źeni nakupovalni ko┼íarici, nakup artikla s popustom ipd.).

Osebni podatki (e-poštni naslov, telefonska številka) se skupnemu upravljavcu, ponudniku storitve Cartfox, posredujejo samodejno, ko jih posameznik vpiše na spletnem mestu ali v aplikaciji upravljavca.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov pri uporabi storitve Cartfox je:
– osebna privolitev posameznika (pri prejemnikih, ki so jo podali privolitev za prejemanje sporo─Źil);
– zakoniti interes upravljavca (pri prejemnikih sporo─Źil, ki upravljavcu niso podali privolitve za prejemanje sporo─Źil).
Vsako prejeto sporo─Źilo vsebuje navodila za enostavno odjavo od prejemanja. Z odjavo se prejemnik odjavi le od prejemanja sporo─Źil v storitvi Cartfox. ─îe ┼żelite popolno odjavo od vseh sporo─Źil, ki jih po┼íilja upravljavec, nam lahko pi┼íete na sales@dfvu.org.

Namen obdelave osebnih podatkov v okviru storitve Cartfox je spodbujanje prejemnikov k nakupu artiklov ali storitev na spletnem mestu ali v aplikaciji upravljavca oziroma preverjanje njihove volje za sklenitev pogodbe (npr. pri obve┼í─Źanju o zapu┼í─Źeni nakupovalni ko┼íarici).

Osebni podatki v okviru storitve Cartfox se ne posredujejo tretjim osebam (razen skupnemu upravljavcu, ponudniku storitve Cartfox) in tudi upravljavec do njih nima dostopa. Upravljavec lahko v okviru Cartfox dostopa le do poro─Źil, ki vsebujejo agregirane in s tem anonimizirane podatke (npr. ┼ítevilo poslanih sporo─Źil, ┼ítevilo nakup preko poslanih sporo─Źil ipd.).

Osebni podatki, ki se obdelujejo v okviru storitve Cartfox, se ne izna┼íajo v tretje dr┼żave ali mednarodne organizacije, torej se ne izna┼íajo ali posredujejo izven ozemlja dr┼żav ─Źlanic EU.

Informacije o obdobju hrambe osebnih podatkov, ki se obdelujejo v okviru Cartfox, o varstvu teh osebnih podatkov in o pravicah, ki jih imajo posamezniki v zvezi s temi osebnimi podatki so dostopni v Politiki zasebnosti in ravnanja z osebnimi podatki CARTFOX. Za ve─Ź informacij se lahko obrnete na sales@dfvu.org ali na poobla┼í─Źeno osebo za varstvo osebnih podatkov JK Group d.o.o., Stegne 27, 1000 Ljubljana, dpo@jkgroup.si, + 386 (0)590 91 794.

 

 

POSTOPEK UVELJAVLJANJA PRAVIC

Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se ti─Źejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca, in sicer na elektronski naslov info@treecelet.com.

Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da doka┼że, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Pi┼íkotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob va┼íem obisku po┼ílje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o va┼íem obisku in vam omogo─Źi prijazno ter enostavnej┼ío spletno storitev. S pomo─Źjo pi┼íkotkov prilagajamo vsebino na na┼íi spletni strani, si zapomnimo va┼íe preference in bele┼żimo obisk na┼íe spletne trgovine. Brskanje po na┼íi spletni trgovini je s pi┼íkotki prijetnej┼íe, hitrej┼íe in predvsem u─Źinkovitej┼íe.

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV

Vi odlo─Źite, ali boste dovolili shranjevanje pi┼íkotkov na va┼íi napravi. Nastavitve za pi┼íkotke lahko nadzirate in spreminjate v va┼íem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

─îe spremenite ali izbri┼íete brskalnikovo datoteko s pi┼íkotki, spremenite ali nagradite va┼í brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogo─Źiti pi┼íkotke. Postopek za upravljanje in brisanje pi┼íkotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. ─îe pri tem potrebujete pomo─Ź, lahko pogledate v brskalnikovi pomo─Źi uporabnikom. Sledenju Google Analytics lahko onemogo─Źite tudi na naslednji┬ápovezavi.

Piškotki, uporabljeni na tem spletnem mestu

SEZNAM PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO

IME PIŠKOTKA (NAMEN, TRAJANJE, PODJETJE)
sb (Delovanje Facebook vti─Źnika, 2 leti, Facebook)
fr (Delovanje Facebook vti─Źnika, 3 mesece, Facebook)
xs (Delovanje Facebook vti─Źnika, 3 mesece, Facebook)
c_user (Delovanje Facebook vti─Źnika, 3 mesece, Facebook)
presence (Delovanje Facebook vti─Źnika, Trajanje seje, Facebook)
pl (Delovanje Facebook vti─Źnika, 1 mesec, Facebook)
wd (Delovanje Facebook vti─Źnika, 1 teden, Facebook)
datr (Delovanje Facebook vti─Źnika, 3 mesece, Facebook)
m_pixel_ratio (Delovanje Facebook vti─Źnika, Trajanje seje, Facebook)
dpr (Delovanje Facebook vti─Źnika, 1 teden, Facebook)
act (Delovanje Facebook vti─Źnika, Trajanje seje, Facebook)
__insp_slim (Delovanje klepeta na strani, 2 meseca, Livechat inc.)
__lc_vv (Delovanje klepeta na strani, Trajanje seje, Livechat inc.)
_ga (Delovanje klepeta na strani, 2 leti, Livechat inc.)
__lc_cst (Delovanje klepeta na strani, 2 leti, Livechat inc.)
__insp_targlpt (Delovanje klepeta na strani, 2 meseca, Livechat inc.)
__insp_targlpu (Delovanje klepeta na strani, 2 meseca, Livechat inc.)
__insp_nv (Delovanje klepeta na strani, 2 meseca, Livechat inc.)
__insp_norec_sess (Delovanje klepeta na strani. 2 meseca. Livechat inc.)
__livechat_chat (Delovanje klepeta na strani, 3 leta, Livechat inc.)
__lc_cid (Delovanje klepeta na strani, 2 leti, Livechat inc.)
__insp_wid (Delovanje klepeta na strani, 2 meseca, Livechat inc.)
__livechat (Delovanje klepeta na strani, 3 leta, Livechat inc.)
__livechat_lastvisit (Delovanje klepeta na strani, 3 leta, Livechat inc.)
__utma (Statistika ogledov spletne strani, 2 leti, Google Analytics)
__utmz (Statistika ogledov spletne strani, 6 mesecev, Google Analytics)
__utmc (Statistika ogledov spletne strani, Trajanje seje, Google Analytics)
__utmv (Statistika ogledov spletne strani, Trajanje seje, Google Analytics)
__distillery (Delovanje predvajalnika videa, treecelet.si, treecelet.si)
woocommerce_items_in_cart (Delovanje spletne strani, treecelet.si, treecelet.si)
__kla_id (Delovanje spletne strani , treecelet.si, treecelet.si)
wp_woocommerce_session_ (Delovanje spletne strani, treecelet.si, treecelet.si)

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Calculate Shipping
      Dodaj kupon