0

Select Page
Kaj smo naredili do sedaj?
245.0
POSAJENIH DREVES
13.454.0
OGLEDOV VIDEOV
Slider

NAŠA ZGODBA SE ZAČNE …

… kot družinsko podjetje  Mizarstvo Hrovat. Sva dva brata, ki sva zrasla skupaj z lesom, saj imamo v družini mizarsko delavnico že več kot 50 let.

Videla sva tako pozitivne učinke lesne panoge, kot tudi negativne posledice na naše okolje. Si vedel/a, da smo v zadnjih letih posekali 50% deževnih gozdov? To je šokiralo tudi naju in odločila sva se ukrepati. Kaj smo naredili?

MI STOJIMO ZA TREECELET PROJEKTOM

SMO CO2 NEVTRALNO DRUŽINSKO PODJETJE

Lansko leto smo postali CO2 nevtralno podjetje, kar pomeni, da posadimo več dreves kot jih porabimo v našem podjetju, poleg tega pa s sajenjem dreves kompenziramo tudi za porabo elektrike in pa za toplogredne pline, ki nastajajo ob uporabi naših vozil.

DAJEMO NAZAJ NARAVI

Našli smo recept, kako lahko pomagamo naravi in nadaljujemo s tem, kar počnemo že tri generacije – z izdelavo lesenih izdelkov, toda tokrat tako, da vračamo naravi.

Resnično želimo narediti spremembo in maksimalno povečati naš vpliv na naravo. Da pa bi nam to uspe, potrebujemo več ljudi, ki bodo pri tem sodelovali. In tako se je rodil Treecelet (beseda sestavljena iz angleških besed “tree” in “bracelet”).

Tako smo ustvarili unikaten način, da lahko prav vsak pomaga naravi in prispeva za boljšo prihodnost našega planeta in naših otrok.

KAJ SO TREECELET ZAPESTNICE?

Treecelet zapestnice so trendy zapestnice, ki sadijo drevesa. Vsaka prodana zapestnica posadi do 5 dreves! Vse naše Treecelet zapestnice so narejene ročno iz poldragih kamnov in brez uporabe lesa. S kamni dajemo življenje rastlinam. Ali ni to kul?

VI NOSITE, MI SADIMO

KAJ NAREDIŠ TI

Z nakupom Treecelet zapestnice posadimo do 5 dreves! Zapestnica služi kot dokaz za tvojo predanost, da skupaj naredimo svet spet zelen. Naj vsi vedo, da ti je mar za naš planet. Z zapestnico pomagaš širiti naše sporočilo naprej.

KAJ NAREDIMO MI

Z vsakim nakupom doniramo organizaciji Eden Reforestation Projects, ki z ekipo lokalnih delavcev poskrbi za sajenje dreves na območjih, ki so zaradi deforestacije najbolj prizadeti. Trenutno sadimo na Madagaskarju in v Indoneziji. Sadimo samo tamkajšnje avtohtone vrste dreves.

DREVESA SADIMO V SODELOVANJU Z ORGANIZACIJO EDEN REFORESTATION PROJECTS. Z NJIMI SMO TUDI 100% POGODBENO VEZANI ZA DONACIJE OB PRAV VSAKEM NAKUPU TREECELET ZAPESTNICE.

Število posekanih nogometnih igrišč dreves odkar si na strani:
4
Slider

V SODELOVANJU Z:

S POMOČJO EDEN REFORESTATION PROJECTS SADIMO DREVESA IN REŠUJEMO ŽIVLJENJA.
SKUPAJ.

VIDEO Z NAŠE PLANTAŽE NA MADAGASKARJU:

ALI SI PRIPRAVLJEN/A NAREDITI SPREMEMBO?

TVOJA TREECELET EKIPA