ZAPOSLITEV

Služba, v kateri lahko opravljam svoje poslanstvo.

POVEZUJEJO NAS PRAVE VREDNOTE. VERJAMEMO, DA LAHKO SVET NAREDIMO BOLJŠI.

Delovna mesta, ki so trenutno na voljo:

E-mail Strategist

Osnovne naloge:
– poznavanje in postavitev email avtomatizacije
– pošiljanje newsletter mail-ov
– copywriting

Zakaj Treecelet?

Med seboj sodelujemo

Želimo si dobrih odnosov. Verjamemo, da je dobra in odkrita komunikacija osnova za medsebojno zaupanje in dolgoročno sodelovanje. Verjamemo tudi, da lahko kot ekipa delujemo le, če držimo skupaj. Med seboj si pomagamo in znamo prisluhniti, kadar je to potrebno. Zavedamo se, da samo z dobrim sodelovanjem delo opravimo učinkovito, kvalitetno in odgovorno.

Svet spreminjamo na bolje

Omogočamo delovna mesta ljudem, ki verjamejo, da njihovo delo lahko naredi svet lepši. Naše orodje so inovativnimi produkti narejenimi iz naravnih materialov. Na svoje delo smo ponosni. Veselimo se rasti dreves in rasti podjetja. Smo odprti za spremembe, saj vemo, da nam to omogoča svetlo prihodnost. Čutimo se odgovorne, da naravi vrnemo več, kot ji vzamemo.

Nenehno se razvijamo

…in želimo, da je dobro delo vedno opaženo. Zavedamo se, da nismo popolni. Veselimo se vsake izboljšave in vemo, da je ta plod skupnega znanja in truda. Vsak izdelek, ki zapusti naše skladiše odraža kreativnost, kakovost in naše zeleno poslanstvo. Prav je, da smo drzni in prav je, da to pokažemo svetu.

Dodajamo vrednost

Vsako odločitev dobro premislimo in s tem poskrbimo, da smo iz dneva v dan bolj učinkoviti. Visoka organiziranost je naš glavni adut, saj verjamemo, da se v takšnem okolju zaposleni počutimo dobro. To pa nam omogoča, da sledimo ciljem. Verjamemo, da je Treecelet začetek nečesa zares velikega.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon