Edinstvena mesečna naročnina na zapestnice,
ki sadijo drevesa.

Edinstvena mesečna naročnina na zapestnice,
ki sadijo drevesa.

NAROČNINA KLUB GREEN FOREST

Ena zapestnica.
Pet posajenih dreves.
Vsak mesec.

Ena zapestnica.
Pet posajenih dreves.
Vsak mesec.

20€ /mesec

Avtomatsko mesečno plačilo.
Prekini kadarkoli, brez vprašanj.

Kako deluje?

Brez naročnikov ne bi bilo gibanja Green Forest. Zvestoba naših naročnikov nam omogoča, da počnemo, kar počnemo, in dosegamo skupen cilj – vsak dan malo bolj ozeleniti naš planet.

Naši naročniki so prvi, ki dobijo zapestnico meseca in ekskluziven dostop do izdelkov, ki jih v trgovini še ni. So tudi prvi obveščeni o promocijah in novih vsebinah.

Pridruži se klubu

Zaveži se bolj zelenemu planetu in se pridruži na tisoče ljudem, ki si prizadevajo končati krizo izsekavanja gozdov s sajenjem dreves in zmanjševanjem porabe izdelkov, kateri povzročajo podiranje dreves.

Podpri našo misijo

Vsak mesec pomagaš financirati projekte zasaditve dreves na svetovni ravni, podpreš prizadevanja za izobraževanje javnosti, vlagaš v novo tehnologijo in izdelke ter doniraš našim neprofitnim partnerjem.

Pridobi super izdelke

Bodi med prvimi, ki prejmejo zapestnico meseca, ekskluzivne ponudbe, nagrade, so na tekočem z najnovejšimi novicami in še več.

w

Povej prijateljem

Pogovarjajte se o svoji zavezi temu zelenemu poslanstvu in povabi tudi druge, da se pridružijo gibanju Green Forest. Skupaj lahko končamo krizo krčenja gozdov.

Kaj dobiš?

Mesečna zapestnica

Zapestnico meseca ti bomo poslali 2 tedna prej, preden bo na voljo v spletni trgovini. Vsaka zapestnica predstavlja žival ali ekosistem, ki ga je prizadelo krčenje gozdov.

z

Zgodnji dostop do novih ponudb

Bodi na tekočem s pomembnimi novicami, naroči nove produkte in izkoristi ekskluzivne ponudbe pred vsemi drugimi.

Sodelovanje s Treeceletom

Potrebujemo te! Povprašali te bomo o povratni informaciji, idejah in uvidih, da lahko izboljšamo naše delovanje in napredovanje naše misije.

Ekskluzivne nagrade

Člani kluba Green Forest so ključni za gibanje zelenega gozda. V zahvalo za tvojo zvestobo, te nagradimo s posebnimi ponudbami.

Mesečna zapestnica

Nov mesec, nov namen

Tanzanija Rose Gold

Tanzanija je ena izmed držav, ki ima najvišjo stopnjo deforestacije. Približno 100 vrstam sesalcev in ptic grozi izumrtje. Tanzanijsko zapestnico smo zato posvetili tej državi z namenom ohranjanja in okrevanja tega krhkega habitata, saj je ključnega pomena za globalni ekosistem. Vsaka kupljena zapestnica financira sajenje treh dreves v tanzanijskem gozdu in širi naše sporočilo po družbenih omrežjih.

Kaj pravijo naročniki?

"Najpomembnejše pri teh delikatnih majhnih zapestnicah je, da varujejo in gradijo našo naravo - "drevesa na zapestju" nas nenehno opozarjajo, kako pomembno je to!"

Hanna S.

"Odlična ideja! Posadijo se drevesa, hkrati pa dobim za spomin res lepo zapestnico."

Barbara N.

"Čudovita zapestnica za dober namen! Vesela sem, da je bilo lahko posajenih še nekaj dreves!"

Gisela E.

"Zapestnice so zelo lepe in nosim jih z veseljem. Upam, da si bodo gozdovi v naslednjem desetletju opomogli in bodo mlada drevesa še naprej rasla. Mi bomo definitivno to počeli."

Sandra D.

"Zapestnica je super lepa, izgleda zelo kakovostno in se dobro prilega. Res zelo lep dodatek, s katerim lahko podpreš tudi dober namen. 100% priporočam."

Tanja D.

Imaš še kakšno vprašanje?
Mi imamo odgovore

Zavedamo se, da je prijava v Green Forest Club zaveza.

Če imaš kakršna koli vprašanja, nam piši. Klikni tukaj in nam pošlji email.