📞Naroči po telefonu: 031 503 665

Samo posadi drevesa
- 15%
Samo posadi drevesa
Samo posadi drevesa
Samo posadi drevesa
Samo posadi drevesa

Samo posadi drevesa

Če želiš posaditi drevesa, toda ne potrebuješ zapestnice ali drugega izdelka, potem je ta opcija idealna zate. Enostavno izberi število dreves, ki jih želiš posaditi, ostalo pa prepusti nam! Naš sejalni koordinator bo razporedil tvoja drevesa po lokacijah, kjer je najbolj potrebno.

Za enkraten prispevek izberi “Posadi samo tokrat”. Izberi možnost “Posadi vsak mesec” za vsakomesečne prispevke. Deset dreves na mesec je dovolj, da izravnaš svoj ogljični odtis in živiš podnebno pozitivno življenje.

12.75 255.00  / mesec

Koliko dreves želiš posaditi?
This option is required
10 20 50 200
Kako pogosto želiš saditi drevesa?
This option is required
Posadi samo tokrat Posadi vsak mesec
Clear selection

DEJSTVO O GOZDU

Sajenje dreves ima neverjeten potencial za spopadanje s podnebno krizo!

S SAJENJEM DREVES LAHKO ZAGOTAVITE BOLJŠO PRIHODNOST

Otroška postelja v Tanzaniji

“Sajenje milijard dreves po vsem svetu je eden največjih in najcenejših načinov za odvzem CO2 iz ozračja za reševanje podnebne krize.” – The Guardian

Ekipa Treecelet sadi drevesa.

Ko drevesa rastejo, absorbirajo emisije ogljikovega dioksida, ki so glavni dejavnik globalnega segrevanja. Znanstveniki pravijo, da bi svetovni program sajenja lahko odstranil dve tretjini vseh emisij iz človeških dejavnosti.

S prispevkom prek našega programa »Samo posadite drevesa« nam omogočite, da se podnebne krize lotimo na najučinkovitejši način. Omogočate nam, da se 100 % osredotočimo na naše poslanstvo sajenja dreves in krepitve moči ljudi.

Podpirate več kot 10 projektov sajenja dreves Treecelet v amazonskem deževnem gozdu, Tanzaniji, Indoneziji, Madagaskarju, Keniji in mnogih drugih, hkrati pa zmanjšujete svoj ogljični odtis in ustvarjate boljšo prihodnost za mlajše generacije.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon