📞Naroči po telefonu: 031 503 665

Bombažna vrečka = 1 drevo
Bombažna vrečka = 1 drevo
Bombažna vrečka = 1 drevo
Bombažna vrečka = 1 drevo
Bombažna vrečka = 1 drevo

Bombažna vrečka = 1 drevo

🌳1 posajeno drevo

OPIS

Uporaba plastičnih vrečk je navada, ki ima dolgoročno negativen vpliv na naše okolje. Recite jim NE! Treecelet Vrečka je narejena iz 100% bombaža in je povsem naravna alternativa. Z vsako prodano vrečko financiramo sajenje 1 drevesa.

 

LASTNOSTI

 • Posadi 3 drevesa na Madagaskarju.
 • 100% bombaž.
 • Za večkratno uporabo.
 • Močno sporočilo: “Let’s save the Earth together.”
 • Brez svinca, kadmija, kroma in drugih težkih kovin.
 • Dimenzije vrečke (brez ročajev): 37 x 40.5 cm.

 

POSADI IN PREPREČI

Ohranjanje dreves pri življenju je enako pomembno kot sajenje novih. Zato na socialnih omrežjih financiramo videoposnetke za ozaveščanje, da ljudem pokažemo, kaj lahko storimo za zmanjšanje vpliva krčenja gozdov v našem vsakdanjem življenju. Skupaj s financiranjem projektov zasaditve dreves financiramo tudi zaščito naših novo posajenih dreves.

DEJSTVO O GOZDU

Sajenje dreves ima neverjeten potencial za spopadanje s podnebno krizo!

S SAJENJEM DREVES LAHKO ZAGOTAVITE BOLJŠO PRIHODNOST

Otroška postelja v Tanzaniji

“Sajenje milijard dreves po vsem svetu je eden največjih in najcenejših načinov za odvzem CO2 iz ozračja za reševanje podnebne krize.” – The Guardian

Ekipa Treecelet sadi drevesa.

Ko drevesa rastejo, absorbirajo emisije ogljikovega dioksida, ki so glavni dejavnik globalnega segrevanja. Znanstveniki pravijo, da bi svetovni program sajenja lahko odstranil dve tretjini vseh emisij iz človeških dejavnosti.

S prispevkom prek našega programa »Samo posadite drevesa« nam omogočite, da se podnebne krize lotimo na najučinkovitejši način. Omogočate nam, da se 100 % osredotočimo na naše poslanstvo sajenja dreves in krepitve moči ljudi.

Podpirate več kot 10 projektov sajenja dreves Treecelet v amazonskem deževnem gozdu, Tanzaniji, Indoneziji, Madagaskarju, Keniji in mnogih drugih, hkrati pa zmanjšujete svoj ogljični odtis in ustvarjate boljšo prihodnost za mlajše generacije.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon