E-MAIL STRATEGIST

Imaš izkušnje s e-mailom marketingom in se ti zdi, da s svojim znanjem lahko spremeniš svet na bolje?

Zaposlitev

 • Si želiš delati v rastočem podjetju in pomagati, da skupaj kreiramo svetlo prihodnost?
 • Imaš znanja in delovne navade, katere lahko doprinesejo na poti k skupnemu cilju?
 • Si odprtih misli in si želiš novega znanja?

Se v zgornjih vprašanjih prepoznaš?

Potem nadaljuj z branjem. 🙂

Trenutna potreba

V ekipi Treecelet iščemo osebo, ki lahko samostojno postavi avtomatiziran sistem za e-mail marketing. Osnovna znanja sicer v ekipi že mamo, vendar nam časovna stiska ne dopušča kakovostne izvedbe. Iščemo torej osebo, ki ima znanje in izkušnje na tem področju ter lahko samostojno izpelje, vodi in nadgrajuje večjezični sistem samodejnega pošiljanja.

Ker si želimo dvigniti tudi kvaliteto našega sporočila, od osebe pričakujemo pretekle izkušnje copywritinga. Primarni fokus je sicer na vsebini e-mail marketinga, bomo pa potrebovali tudi tvojo pomoč pri kreiranju vsebine za spletno stran in socialna omrežja.

Če verjameš v naše poslanstvo, te bo sigurno veselila tudi možnost sodelovanja pri razvoju novih izdelkov. Tu nas čaka še veliko dela.

Imaš startup-ovski mindset?

Podjetje Treecelet (Hrovat.net d.o.o.) je mlajše od dveh let, kar pomeni, da se struktura in kultura v podjetju še razvijata. Smo daleč od ustaljenega podjetja, ki bi ponujalo cono udobja in stoodstotno varnost. V ekipi nas je pet. Imamo trenutke, ko bi eksplodirali od veselja in imamo dni, ko ne vidimo luči na koncu predora. In ravno to je naš čar. Tu nikoli ni dolgčas. Srce nam narekuje neskončno idej in izzivov, za katere se komaj sproti odločamo kako jih bomo izpeljali, časa pa ni nikoli dovolj. Po drugi strani, nas razum vodi, da smo pri svojem delu učinkoviti. Tudi kakšno soboto. Vedno se nam mudi in prav je tako. Mudi se nam biti boljši in nenehno si želimo novega znanja. Naš chat zvoni tudi pozno v noč, ko se veselimo dobrih rezultatov in ko iščemo rešitve v kriznih situacijah. To pomeni, da si za dosego skupnega cilja v kriznih situacijah pripravljen/a poprijeti za kakršnokoli delo, če je potrebno tudi delo v skladišču, pomoč pri sestavljanju zapestnic, pomoč pri izdelavi spletne strani in podobno. Zgolj zato, ker verjameš, da nam lahko uspe. Če bomo kot ekipa verjeli v skupno vizijo in bodo naša dejanja hitra in odločna, potem lahko dosežemo vse, kar si zamislimo. Na tebi pa je, če si želiš biti na tem vlaku. Pot ne bo lahka. (Jaka in Miha Hrovat)

Kaj cenimo?

 • Željo po rasti: prav je, da si želiš več in prav je, da za to prevzameš odgovornost. Več kot boš doprinesel/a podjetju, več ti bo podjetje dolgoročno lahko vrnilo.
 • Delovne navade: preživetje podjetja in dolgoročnost sodelovanja sta odvisni od tvoje učinkovitosti. Zaradi današnjega hitrega tempa verjetno ne bomo našli časa, da te učimo delovnih navad. Bomo pa zelo veseli tvojega pozitivnega doprinosa.
 • Odprtost za spremembe in napredek: si opazil, da lahko določeno delovno operacijo narediš bolje, hitreje, kvalitetneje? Bodi drznen in nam to povej ter pomagaj iskati rešitve.
 • Pozitiven način razmišljanja: vse je mogoče, če je želja dovolj velika. In to veš tudi ti.
 • Timsko igro: veliko zgodbo lahko naredimo le, če med seboj sodelujemo.

Kaj ponujamo?

 • Okolje, ki omogoča, da ideje zaživijo: resnično se trudimo, da začutite energijo v podjetju in željo po razvoju. Ne samo razvoju podjetja, ampak tudi vsakega izmed nas. Ekipa smo ljudje. Napredujemo lahko le, če je naša skupna želja in vizija dovolj močna.
 • Spodbujamo kreativnost: ne želimo biti ujeti v sistemu. To ne pomeni, da vsak od nas svobodno počne kar želi. Visoka organiziranost je naša ključna prednost. Je pa to postala ravno zato, ker skupaj kreiramo poti do čim bolj učinkovitega dela. To pa nam omogoča, da kreiramo kakovostne inovativne produkte.
 • Redno in primerno plačilo za opravljeno delo: do zaposlenih in njihovih družin ravnamo odgovorno. V vseh 56 letih obstoja (Treecelet je del podjetja Mizarstvo Hrovat) so zaposleni vedno prejeli plačilo za svoje delo v dogovorjenem roku. Stremimo k temu, da je dobro in učinkovito delo nagrajeno.
 • Trudimo se imeti urejen delovnik: čeprav nas motivacija sama žene, da še ob popoldnevih in večerih zbiramo ideje. Dela ob sobotah se izogibamo, vendar v visokosezonskem času nimamo izbire.
 • Pozitivni medsebojni odnosi: naša želja je, da v službo prihajate z nasmehom na obrazu. Vedno smo odprti za odkrit pogovor, ob prostem času pa si vsi želimo smeha.

Prijave zbiramo do: 10.2.2021

Pričetek dela: marec 2021

Delovnik: od ponedeljka do petka, 7:00-15:00

Lokacija: Krakovska 20a, Domžale

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon